日本 23 位 AV 女優組成之超人氣組合 – 惠比壽麝香葡萄香港站 (全實況)

十一月 19, 2011

今個月係我地Post76九週年的台慶月, 所以我們一定是攪作多多的, 而在11月頭的時候, 我們就開設了【台慶獻禮】Part 1 – 齊齊來說聲祝賀說話 讓各位版友們可以用祝賀的說話來嬴取是次由日本23位AV女優組成之超人氣組合 – 惠比壽麝香葡萄香港站的演唱會門票6張, 最後得獎的師兄分別係【台慶獻禮】第一擊結果公佈.

而當晚, 我地Pos76可以得到主辦單位送出戲飛之餘, 小瑟仲有機會可以以主辦單位其中一個大會攝影身份, 可以囉到比較好既位置影到呢個演唱會既實況, 雖然小瑟影相只係入門新手, 但都希望可以盡力影好呢個演唱會, 希望大家可以睇得清楚, 影得好都希望大家多多見諒呢!!!

而當晚的演唱會氣氛如何?? 大家可以從呢個小小既片段可以睇到係幾咁熱烈呢~~^_^

是次演唱會因為太多相了, 大家如果想睇原全版本的相片, 請Click 下圖入來看看吧!
*只限Post76會員瀏覽, 你仲未註冊嗎?? 即刻Click入黎申請入會啦!!!

歡迎進入我們的影音玩樂討論區發表意見.
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=94131

—————————————————————————
有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參予
FUNpost76.com

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到  http://www.facebook.com/post76 的專頁內頭頂按「讚好」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***

分享文章網址: https://goo.gl/pVA9W3