【音樂會報導】發燒級的演唱會 – 胡琳 Nice & Easy 演唱會(會後訪問片段)

十二月 29, 2012

2012年12月18日-19日一連二日,胡琳同一眾New York Jazz Cats合作多年的班底,在尖沙咀文化中心舉行兩場非常成功的音樂會,當日筆者已經為大家作了一個文字報導(發燒級的演唱會 – 胡琳Nice & Easy演唱會直擊)。而其實筆者是頭尾二場都有支持的,而尾場完場之後,更有傳媒訪問時段供筆者可以直接同靚靚 Bianca 傾返二句,究竟 Bianca完場之後既心情係點呢?佢對今次既音樂會又會比幾多分自己呢?大家一齊來睇下呢個視頻訪問片段啦!!

歡迎進入我們的影音玩樂討論區發表意見.
http://www.post76.com/x2/forum.php?mod=viewthread&tid=143582

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到以下的 Facebook 專頁按「讚好」 Google+ 專頁按「加到社交圈」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***

分享文章網址: https://goo.gl/7324Tr