【Onkyo●愛泳兒●LOVE FEVER音樂會】會後簡報

六月 30, 2014

昨日我們在一片歡呼聲及掌聲之下完成了【Onkyo●愛泳兒●LOVE FEVER音樂會】,  會場中張敬軒及徐子珊等好友都到場支持, 而昨日音樂會氣氛非常好, 而泳兒就身穿黑白透視長恤衫, 份外美豔動人, 加上佢把靚聲一出, 全場人人都聽得如痴如醉. 昨日係以Hi-Fi發燒音樂會為題, Live Band當然係基本功, 而【音樂總監】方面, 一定唔可以馬夫, 我地請來音樂大師TED LO來擔任大會【音樂總監】一職, 絕對殿堂級水準啦, 叫得HiFi發燒音樂會, 音響方面絕對要比到大家一個至頂級既現場體驗, 所以我地就請來係發燒界及音樂界都無人不知, 無人不曉, 人稱"Hi-Fi德"的發燒界代表人物"德哥(Ernest)"來擔任【音響總監】, 所以昨日大家聽到既音樂會, 一定會比平時大家聽既音樂會, 舒服好多好多, 點解我地會咁注重音樂既體驗?? 因為…..我地都聽歌架麻~XDDDD

_DSC1649

_DSC1676 _DSC1681

Fever_0145_resize

_DSC1485

Fever_0596_resize

_DSC1670

音樂會一開始, 泳兒獻唱第一首歌《花無雪》, 到場觀眾已完全進入狀態, 之後就有份小FANS上台獻花, 泳兒笑言:「估唔到第一首就有花收, 好開心, 小朋友好可愛, 出道八年來好開心可以第一次出一隻真正的靚聲發燒碟, 亦都係第一次下午時間開Show, 咁都幾好呀, 希望大家聽完有Relax既靚心情去同屋企人一同食晚飯啦!!!」然後緊接唱出新碟的《愛我》及《愛我的人和我愛的人》。

_DSC1690

_DSC1702

Fever_0230_resize

Fever_0232_resize

Fever_0251_resize

Fever_0264_resize

Fever_0285_resize

Fever_0308_resize

Fever_0309_resize

Fever_0313_resize

Fever_0327_resize

Fever_0334_resize

Fever_0425_resize

Fever_0428_resize

Fever_0468_resize

Fever_0470_resize

今次之所以可以完成呢個音樂會, 台上台下都絕對需要鳴謝超多人,  而首先一定要多謝既, 當然就係全力支持【Onkyo●愛泳兒●LOVE FEVER音樂會】既冠名贊助 ONKYO, 大會指定藍光機 OPPO, 同埋全力支持音樂會的, KEF, SteelSeries, MAK’SCHEDULE, OSMOSIS.

Fever_0567_resize

而整個活動的策劃部份, 當然就由我地幾位76總管組既成員負責啦. 而一眾76既版主及同事們都全員盡出, 希望可以將是次音樂會之所有部份都可以做得最好.

Fever_0619_resize

同埋EEG英皇娛樂既一眾同事們啦…
Fever_0623_resize

依家自出小小相片分享比大家止止咳先, 黎緊呢個星期我地會不時推出其他【Onkyo●愛泳兒●LOVE FEVER音樂會】的分享報導, 想知道更多台上台下的點滴, 記得留意我地Post76玩樂網勒~~~

>

有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參與

FUNPost76.com

<

歡迎進入我地論壇對>>本文章<<發表您的回覆啦^^"
>

*** 溫馨提示:想更緊貼更多影音界的最新資訊,請到以下的 Facebook 專頁按「讚好」 Google+ 專頁按「加到社交圈」加入我們,每天就會收到全新的中文影音免費資訊呢!! ***

002339u3unoo9xjccnee7o.gif
Post76 主辦 – 2014 年第一件非常重大?盛事 … 撐 76 ?你又點可以錯過!!!
進入【愛泳兒 LOVE FEVER 音樂會】專區睇下有咩新野啦!

分享文章網址: https://goo.gl/32PDkW