安室奈美惠 LIVEGENIC 香港站 完滿結束

三月 30, 2016

話說 Post76 都唔少 安室奈美惠 Fans,今次 「namie amuro LIVEGENIC 2015-2016」的 Blu-Ray 碟早於3月頭已經發售,我地BD區已經成為大熱討論 按我,不過大家都忍住手唔開來睇,就係要等剛剛過去的星期六香港站演唱會睇現場表演!

KEN_4422-re

當日現場有唔少來自日本的FANS,出發去博覽館時,基本上一上機鐵已經好似去左日本咁,有一半人都講日文,真係唔講得少,當然亦唔少得我地香港的應援團努力舉牌,特別係Block B, Block 14 同 Block 4 前排的 FANS,真係跳足全場,會場內絕大部份的FANS都好好,不過香港人真係要好好反省,日本Show一向唔比影相拍片,但全場真係不停見到有人舉手機影相拍片,雖然叫做文化唔同(香港人好鐘意影相)但每隔一陣就有工作人員用電筒提醒佢地唔好拍,部份人都唔聽照影,其實真係好唔要得,而且果場咁暗,影來做咩?又唔係無碟你買!

KEN_3724-re

講番個Show,全場都好正,我未睇BD,唔知歌曲係咪完全一樣,但舞台就應該係完全一樣啦,一來事先講明舞台照搬過來香港,二來你真係睇得出個台好華麗好有心機,以安室唔太講野來講,其實都叫做講左好多野,雖然佢講左兩句廣東話都唔係太多人聽到,不過佢有親自舉牌寫住多謝香港朋友都真係開心死FANS,開場的兩個閃燈巨人同埋接近尾聲的特大氣球都成功營造High爆的氣氛,不過小弟搶唔到心心氣球就有點可惜囉!

KEN_3903-re

最後,有去又好,無去都好,如果想買Goods而未買的朋友,可以係4月2號前去以下網站補購,安室 x 杯緣子 應該算係最大熱的了!

安室奈美恵namie amuro LIVE GENIC 2015-2016 IN HONG KONG周邊訂購專頁

KEN_4354-re

分享文章網址: https://goo.gl/L0c8Ta